Finished!

Hurra, nu är vi klara! John står i badrummet och rakar av sig sitt hemtentaskägg som var bra stickigt nu! Sammanlagd tidsåtgång, hemtenta: åtta, nio timmar. Piece of cake. Jag virrade in mig lite i paradigmer i sista delen, men men. Om jag får ett VG blir jag mycket nöjd, mest för att det står 2-1 till John, men ett godkänd räcker som vanligt finfint!

Nu, slappande. Imorgon lunch med Älskling och Jana kl 12.00, på kvällen Indigohäng (?) med Älskling, Gabriel och Mona. På lördag bär det av hem till Sura för arbete och familjeumgänge. Övertala mor om att jag ska få måla om "mitt" rum då lillasyster valde den lugna färgen chockcerise med silverstjärnor för ett antal år sedan, det är lite svårt att sova därinne. Jag vill ha puderrosa!!!!



 

Första delen klar!

Japps, första delen på sista hemtentan för terminen "Etik i socialt arbete" är klar! I morgon fortsätter vi med  "Den egna personens betydelse i socialt arbete". Så mycket skönare att skriva en hemtenta! Lägga upp tiden som man vill, idag körde vi mellan typ 19 och 23.

Vårruset igår, skavsår idag. Skorna sen februari men drabbas ständigt av skavis ändå. Tror nog att bara Erica har knepigare fötter än jag...

Nu godnattis!

TGIF

Tack Gud, idag Fredag! Är lite dagvill, började etikseminariet klockan 14.30 så nu känns det som mitt på dagen fast det är sen eftermiddag. Skitbra seminarie, brukarmedverkan från KRIS, kriminellas revansch i samhället. Två helsköna och mycket verbala killar som hade många intressanta åsikter. Det är så bra att vi får lite input från verkligheten och inte bara från litteraturen. Har på senare tid blivit mer och mer sugen på att arbeta med missbruksproblematik när jag blir socionom, gärna på behandlingshem... Kul att upptäcka en ny sida hos sig själv, det är ett intresse jag verkligen inte trodde att jag hade...

Nu blir det hemgjorda, av John, hamburgare och sedan kaffe med donuts. Vidare köpte vi kroatiska jordgubbar (!)






 

Redan Torsdag

Herregud vad veckorna rullar på! Snart helg i allafall och oj vad den är efterlängtad! Att jobba varannan helg och följdaktligen bara vara ledig varannan helg är lite drygt ibland. Dock är jag verkligen glad för de extra pengarna...

Dagen har spenderats i skolan då vi tittade på inspelningen från rollspelet i Tisdags. Inte skoj, jag såg ut som en kubistisk målning alternativt den andra kvinnan i världen som gjort en ansiktstransplantation. Men mitt kroppsspråk var bra, likaså kommunikationen. Jag var familjeterapeut och Sandra och Johanna var ett grälande par. Intressant som få. Det är klurigt att inte välja sida och fatta mer tycke för den ena klienten, särskilt eftersom Johanna var en riktig mansgris. Den övervägande intrycket av mina prestationer på rollspelen är att jag måste byta frisyr, alternativt fixa barret. Det ser inte okej ut.

Shoppat har jag också gjort...en vit blus och lite tights förra fredagen då Sandra & Caroline var här, i Tisdags på Marieberg med Mia, en chiffongblus och en blå "Lux Hippie Tunic" som VeroModa kallar den och så beställde jag en Tunika från HM aswell... Allt för mina födelsedagspengar som än har 200 spänn kvar att plocka från. Blir nog en ny foundation för dessa. Antagligen Vichy's foundation för damp/ADHD-hud.

En annan sak, nu är det officiellt: "Start spreading the news, I'm leaving today (...) New York, New York". 10 dagar i det stora äpplet (päronet??) i slutet av Oktober med Älskling, Mor, Far, Systeryster och Andreas. Alltså, jag är så glad!!! Här ska shoppas och ätas glass!


Tunikan

Nu, lite poweryoga!


Komplettering

Erica är även hon mycket välkommen på fredag! Tänkte bjuda på hallon- och vitchokladmuffins, hoppas det faller damerna på läppen!




Oväntat ledig dag!

Herregussingen vad skönt! Sov riktigt länge, till klockan elva. Åt lite frukost, rökte ett par cigaretter och skuttade iväg till friskis och svettis på ett lunchmedelpass. Att jag är lite krasslig kändes verkligen skulle jag vilja påstå, passet var riktigt tufft! Men kul. Efteråt gick jag in på toan och råkade få syn på mig själv i spegeln, rödare anlete har aldrig skådats, var tvungen att softa lite på toan så att jag skulle våga gå hem. Sen lite lunch, dusch och nu sitter jag här med Älsklingen och Gabbe som nyss återvändit från India.

Imorgon är det dagen D, inlämning av mindre vetenskaplig undersökning...fyy. Efter det vet jag inte så mycket då hela livet har kretsat kring den förbannande undersökningen. Carro kommer på fredag iallafall för lite fönstershopping och lunch. En liten fågel, med dun, viskade att Sasssa kanske var lite sugen på att joina oss! Herlich willkommen, Sandra!

Fick förresten läkartid den 26 maj, innan dess har lupusen spridits långt! Carro sa att Mercedes i Top Model också hade lupus, ska kontakta henne för lite råd.

Nu lite kaffe.


Ytterligare feber

Again alltså, det är inte så bra och inte kul heller för den delen, var tvungen att ställa in de planerade aktiviteterna och så här med facit ihand var det ett sorgligt, men ack så rätt beslut. Har nämligen sovit i princip hela dagen och Ipren verkar inte hjälpa...

Måste ringa till någon vårdcentral och boka en tid för det här är inte så normalt tror jag. Kollade upp det på vårdguiden, och återkommande febertoppar, så kallad oklar feber brukar vara symptom på autoimmunsjukdom alternativt cancer. Av de autoimmuna sjukdomar jag kikade på är SLE vinnarkandidaten. SLE är förkortningen av ett långt ord som har ordet lupus i sig, John blandade ihop verkligheten med Harry Potter och undrade om Lupus innebar att jag skulle bli en varulv. Ja, sa jag, det är en vanlig effekt av LCHF-dieten.

SLE alltså, tror på den, har lite småsår i mun och näsa ju. Eller varulv.


Lupus.

SLE


Första Maj

Det bryr jag mig inte så mycket faktiskt, vet inte ens varför vi firar Valborg?! Tredubbelt tillägg för obekväm arbetstid utgick till mig och Mia idag då vi filade på analysen, diskussionen och metodkritiken today. Nu blir det lite lunch och sedan bär det av till Hallsta för en fika i solen hos Sandra!

Ikväll mys!




RSS 2.0