Tillbaka från Marieberg

Ja, det är vi. Fin galleria med alla butiker man behöver, nästan. Alldeles för lite inredningsbutiker. Om jag blir mer skoltrött skulle jag kunna tänka mig att öppna ett Lagerhaus där, finns nämligen inte i hela Pennybridge. Märkligt ,är ju en lyxaffär. I vilket fall som helst luktade det bajja i hela gallerian. Mycket fina vårkläder överallt, men är lite oinspirerad till det än då jag är fulare än någonsin just nu. Blek, hårig, rödprickig och torr överallt.

Ett rouge och puder bidde det iaf. Samt en svart jeanskjol från Gina Tricot. Underdelar är i starkt numerärt underläge i garderoben.

Nu dax för dagens andra kopp kaffe med dagens första kärleksmums. Senare blir det Masamancurry med kyckling och rice. Fint.

Hörs!

Eftermiddagsshopping

Blidde det, ja. Älsklingen kom hem med Vänner säsong 4. Dessutom köpte jag kakeldekor till köket på www.bluebox.se som kommer att passa utmärkt hemma  hos oss. Såhär ser den ut:



Sedan blev det en present till mor, almenacka med bullterrier på en måne. Sen två småsaker, en blir eventuellt en present till Systeryster, beroende på hur trevlig hon är framöver... Söta små saker iaf!


Tvätten är klar, luktade bränt i tvättstugan men ingen eldsvåda vad jag kunde se. Älsklingen får typ panik om vi inte tvättat på typ en vecka, då är hans T-shirtar slut. För min del tar inte kläderna slut, i somras exempelvis jobbade jag fem veckor på IFO och jag hade olika outfits varje dag. Det blir alltså 25 outfits. Hm.

Hörs!

Lång-helg!

Hurra! Det ska bli så otroligt skönt med hela fyra dagar ledigt. Har inte bestämt mig än huruvida jag ska sätta igång med hemtentan under dessa dagar...lutar åt inte. Har precis ätit lyx-brunch med nybakade ciabattabröd med brieost och salami, juice och kaffe. Godare än så blir det inte! Speciellt gott efter en långpromenad med Elsa.

Blir en soft helg iaf. Mutade John med att om han går upp på stan och köper en ny Dvdbox så betalar jag...Han hakade på! Så det blir soffmys, godisätning och hundpromenader idag. Lite tvättning aswell.

Imorgon är jag sugen på att åka till Marieberg och handla lite...ska nog hinna klämma in det i detta hektiska schema!

Hoppas det finns Scrubs-boxar på Åhlens, annars kan jag tänka mig en ny säsong av Vänner eller tredje säsongen av Ally McBeal. Älskar dvd-boxar särskilt min SATCbox. Är förresten fullt i bokhyllorna nu och vi måste dessutom flytta alla kokböcker till bokhyllan så vi kan få ett större skafferi... Har en halv Billy-hylla som borde bytas ut mot en fullstor. Kanske en IKEA-sväng imorgon också dårå.

Nä, en kopp Kaffe till och en hembakad kärleksmums nu då.

Hon har börjat blogga.

Javisst. Kan ju inte vara sämre än de närmaste, förutom Erica dårå, som redan bloggar. Dessutom passar det ju fint iochmed att jag har fått/köpt en alldeles egen liten fin laptop. Tack mor och far samt en eloge till mitt sparkonto som tillåter sådana utsvävningar!w

Gissar på att min blogg kommer att handla om allt som tar upp mina tankar och som finns i min vardag. Exempelvis skolan,relationer, inredning, skönhet, mode, mys och pyssel. Kanske blir det lite bakning och Mumin aswell...Därav "fladdrig" i blogg-rubriken. "Argsint" kommer i uttryck av en massa åsikter om allting. Älsklingen brukar säga saker som "annars har vi inga fördomar" samt klassikern "hon dömer hårt och hon dömer snabbt". Genom sig själv känner man andra kontrar jag.

Men vi börjar lite försiktigt. En cigg på det här så ska jag pilla lite med layouten sedan! Hörs!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0