Feber - igen!

Hur lyckas man? Är det stressen? Har jag en obotlig sjukdom? Se nästa veckas avsnitt av "Diagnos Okänd"

Klarade av två intervjuer med skolkuratorer idag iallafall, dessutom inhandlades fem (5) fina paket till tidigare nämnda Sassa!

Ska nog vila lite nu...


Onsdagsmys

Tänkte vi få till här hemma. Det är så mycket att göra i skolan nu med längre dagar och mer effort än någonsin så då behöver man mysa och lyxa till vardagen ibland. Jag har vart hos Mia hela dagen och skrivit och J har vart iväg på handledning och empiri-insamling. Tänkte äta något enkelt och sedan gå iväg till Ica och shoppa lite godis, de har ny godisleverantör, för att sedan duscha och krypa ner i sängen tidigt, tidigt. Ligga där, mumsa godis och läsa. Kanske pussas lite! Läser värsta spännande boken nu, "Historikern", en välskriven berättelse om Dracula! Lyx!

Imorrn blir det uppgång halv sju och sedan promenad till två gymnasieskolor för att intervjua kuratorerna där. Ska även upp på stan och shoppa present till födelsedagsflickan Sandra !!!


den Fiskandes Vattumannens horoskop

Borde lyda så här:

Shopping/Nöjen:
Du har många pengar över just nu som du lägger på shopping, men eftersom våren är här så är det helt okej, Faktum är att du borde shoppa mer. Ägna lite mer tid åt nöjen som gör dig glad, alla besök som gör dig glad bekräftar att du skall satsa mer på nöjen. Eftersom Månen och Pluto står i tredje huset efter Venus passar det bra med Brunch på Lördag och Bio på Söndag

Kärlek: Du har en partner som du hängt med i åtta år nu, det är fantastiskt och ni har det bättre än någonsin. Dessutom kommer det bli ännu bättre!

Hälsa/Träning: Du kommer att vara sjuk tre gånger under en sexveckorsperiod. Lite jobbigt kanske men det är bara stjärnorna som byter plats. Träna på du och sluta se så förvånad ut när du går till träningen.

Skola/Jobb: Du har mycket på gång nu i skolan. Du oroar dig och stressar upp dig. Allt ordnar sig. Du får möjligheter att avancera på ditt sommarjobb.

Övrigt: Din bil kommer att vara inne på lagning ett tag. Du kommer få sjukt mycket pengar på skatteåterbäringen. Res för dem!


TGIF

Fi faan vad skönt med helg! Ljuvligt!  Handledningen gick bra, förutom att vissa måste ha 1000 åsikter utan att kunna en endaste sak...Suck. Visst är det kul med människor som har en helt ogrundad åsikt, som bara är baserad på helt subjektivt tyckande och som aldrig, aldrig kan ens ta in och lyssna på vad någon annan tycker?! Klart man ska ha starka åsikter men att lyssna är ändå ganska så primärt för all mänsklig interaktion!!!

Jag och Jonte tog en sväng på stan i det härliga vårvädret. Älsklingen köpte ett par jeans och jag köpte en snajdig trenchcoat som är ganska utsvängd och luftig där nere. Var 50% på den så jag gav 249:-. Schukkert! En ny säsong av Vänner (6) inhandlades för presentkortet på Åhlens och en påskpresent till lilla Mor som hon kommer att älska!

Nu en cigg i solskenet sen tacos och myskväll, bara John och Jag.
Nedanstående är min nya tränskått!



Torsdag

Ja, torsdag allaredan, helt sjukt vad den här veckan gått snabbt! Varjde dag har ägnats åt skolarbete vilket är helt okej eftersom vi vart hemma hos Mia och dessutom är det vår! Hurra! Vi har gjort en kulturgeografisk beskrivning av Baronbackarna här i Örebro och nästa vecka ska vi träffa en på Arbetsförmedlingen för att diskutera yrkesrollen. Dessutom ska vi filma oss själva i rollspel om kommunikation och bemötande. Samt börja skriva på B-uppsatsen. Mycket nu!

Kom precis hem från Friskis där Corepasset jag tänkte träna på var fullt fast jag var där tjugo minuter innan. Fasiken! Men men det är inte ofta man kan skippa träningen med gott samvete. Jag ska istället dammsuga och torka golven idag istället så jag kan gå på Bas/pulspasset i morgon. Ska även slå ihop Morots- och mjölkchokladmuffins till tjejerna som kommer på Lördag.

Men nu lite falukorv, fetaost och en morot!

Högaktligen,


RSS 2.0